Om Silius Business Consulting

15 års erfaring og ekspertviden om energihandel

Min mangeårige erfaring med opbygning og effektiv drift af elhandelsforretning, giver mig en unik viden om de kritiske processer i hele værdikæden i en energihandelsvirksomhed.

Den viden bygger blandt andet på læring fra de fejl, som jeg selv begik eller oplevede, mens jeg i perioden 1998 – 2007 opbyggede og stod i spidsen for elmarkedsaktiviteterne i Nesa og en periode i det fusionerede DONG Energy.

Vi bidrog aktivt til udformningen af markedsreglerne for det danske elmarked, var first movere på salg af el på kontrakt til store erhvervskunder og var den største danske aktør med aktiv trading på den nordiske elbørs Nord Pool.

Min vidensbase blev udvidet med gas i perioden 2008 – 2010 i DONG Energy.

Erfaringen kommer mine kunder til gode i form af, at jeg ved, hvordan man håndterer forretningsmæssigt vanskelige situationer – eller endnu bedre: undgår at komme i vanskeligheder.

Ekspertviden kombineret med en tung ledelseserfaring, dyb forretningsforståelse og evnen til at få implementeret de nødvendige ændringer, giver de bedste forudsætninger for at kunden får et velgennemført projekt med det ønskede faglige, økonomiske og organisatoriske udbytte.

Ring +45 22 52 63 90 eller hør mere om, hvordan jeg kan forbedre din virksomhed.

Flemming Silius Nielsen

Flemming Silius NielsenJeg er civilingeniør, elektro, fra DTU i 1988 og arbejdede i Nesa og DONG Energy til jeg grundlagde Silius Business Consulting 1. januar 2011.

Det komplette karriereforløb kan ses på min LinkedIn profil.

Jeg har siden hjulpet energihandelsvirksomheder til øget lønsomhed og bedre risikostyring samt løst konkrete problemer i forretningen.

Min mission er at hjælpe mine kunder med at udvikle og implementere en effektiv forretningsplatform, som giver stabilitet og samtidig er fundament for lønsom vækst.

Jeg er kendt for kvalitet, troværdighed, integritet og kundens sikre kort, når forretningen skal optimeres eller måske transformeres fuldstændigt.

Læs mere om kundens oplevelser her

Udfordringerne løses sammen med virksomhedens ledelse og medarbejdere

Gode løsninger er enkle og holdbare. Det sikres ved at arbejdet i vid udstrækning foregår i virksomheden og sammen med virksomhedens ledelse og medarbejdere. Ledelsen beslutter retningen i samråd med Silius Business Consulting. I samarbejde med relevante medarbejdere tilrettelægges og implementeres detaljerne.

Kun derved opnås den nødvendige forståelse og accept af de ændringer, som skal gennemføres. Samtidig er det nemmere at implementere løsninger, som virksomhedens egne medarbejdere har været med til at udvikle.

Arbejdsformen har vist sig effektiv i konkrete gennemførte projekter. Og viden bliver i virksomheden og giver hele organisationen et kompetenceløft.

Få mere at vide om, hvad jeg kan gøre for din virksomhed – sammen med din virksomhed.

Værktøjskassen dækker hele forretningen

Silius Business Consulting har sammensat en palet af ydelser, som dækker hele forretningen:

  • Sundhedstjek af hele forretningen
  • Optimal intern forretningsmodel
  • Governance, risiko- og handelspolitik
  • Prispolitik og kredit risikostyring
  • Effektiv porteføljeforvaltning
  • Analyse af lønsomhed i salgsforretningen
  • Optimering af salgsforretningen
  • Strategirådgivning
  • Specifikke analyser

Få mere at vide om, hvordan jeg kan forbedre din virksomhed.

Top